Over ons

Ons team

2I3A9810
Claudia Benmesahel-Kruidbos

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkelings-psychologie en heb mij sinds 2008 gespecialiseerd in het Mediërend leren®. Wij werken vanuit aandacht en humor met kinderen en hun ouders.

Mijn aanpak is duidelijk, nuchter, professioneel en vooral praktisch. Het doel is inzicht bieden, ondersteunen en begeleiden naar verandering die blijvend is. De begeleiding bestaat uit coaching, advies en training waarbij ik het kind en hun ouders bewust maakt van het eigen potentieel en de mogelijkheden om succesvol te zijn. Door de aanpak komt er rust thuis en zal school weer een fijne plek worden voor uw kind waarbij het mag leren en zich ontwikkelen.

Naast haar werk als Ontwikkelings-Psycholoog in de praktijk is Claudia initiatiefnemer van FLOW Coöperatie U.A.
Flevolandse Liga voor Ontwikkeling en Welzijn).

Binnen FLOW werken diverse (zorg-)ondernemers samen om snel en accuraat hulp op elk gebied van het leven te kunnen geven.

Alle ondernemers binnen FLOW die werken met jeugd worden volledig vergoed door de ISNV (dit geldt voor de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Ermelo, Nunspeet).

Meer informatie over FLOW vind je hier:
www.flowcooperatie.nl

 

Tevens is Claudia docent en mede-ontwikkelaar van de opleiding tot ukIQ-Specialist bij ukIQ.

Meer informatie over ukIQ vind je hier: https://ukiq.nl/ 

De Interactie - Leer Denken
Helga Stitselaar

Ik vind dat ieder kind het verdient om een eerlijke kans te krijgen in het onderwijs en de maatschappij.
Ik houd niet van stempels. De gevolgen hiervan heb ik zelf van dichtbij meegemaakt. Het heeft mij aangezet om anderen een kans te willen geven. Daarom ben ik de opleiding Mediërend Leren gestart.
Tevens ben ik bevoegd om Dynamic Assessment testen af te nemen van prof. Dr. Tzuriel.

De Interactie - Leer Denken
Mariska Lantinga

Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar als IAG-er (intensieve ambulant gezinsbehandelaar)  bij ’s Heerenloo in Almere en sinds enige tijd werk ik samen met Claudia en Helga als orthodedagoog bij De Interactie.
Ik heb de HBO-SPH afgerond en vervolgens de 4-jarige opleiding Orthopedagiek gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar ik mijn doctoraal met diagnostiek aantekening heb behaald.

Ik ben bevoegd om IQ testen en de Dynamic Assessment testen van prof. Dr. Tzuriel af te nemen. Daarnaast volg ik de opleiding Mediërend leren